Mooi blijven of worden?

Naar mate we ouder worden verliezen we vanzelf spieren, deze spieren bepalen voor een groot deel ons figuur. Minder (veelzijdig) bewegen, veel zitten helpen hier niet bij. Slappe armen en billen bij de vrouwen en een buikje en minder gespierde borstkas bij de mannen is een veelvoorkomend verschijnsel.
En wie heeft er de tijd en zin om minimaal 3 x per week naar de sportschool te gaan? Wist je dat minder dan 1% van de hele bevolking een effectieve krachttraining in de sportschool doet?.
Je bent dus niet alleen, EMS training helpt je in minder tijd je spieren en figuur op te bouwen!

Beter zichtbare spieren en/of figuur?

Met ems train je je spieren, of je je spieren nu steviger, beter zichtbaar of groter wilt hebben is ems de ideale training. In slechts 20 minuten per week kun jij werken aan een strakkere taille of beter gespierde borstkas.
Lees hier de ervaring van Yvonne.

Herken jij één van de volgende situatie's en wil je dit aanpakken?

Ik wil meer spieren
Ik heb slappe armen
Ik krijg slappe billen
Sinds mijn bevalling heb ik moeite mijn figuur terug te krijgen
Ik mis mijn taille
Ik wil van mijn cellulitus af

Met EMS training pak je jouw figuur aan!

Met 1 training van 20 minuten per week kun jij werken aan een beter figuur, Maak vandaag nog een afspraak voor een proeftraining! .

RAAK OOK GEPRIKKELD
MAAK VANDAAG NOG
EEN AFSPRAAK

Reserveer Kennismakingssessie

Deze website maakt gebruik van cookies

Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van cookies. Wil je meer weten over deze cookies? Klik dan hieronder op meer informatie. Wil je de cookie-instellingen voor onze website wijzigen of weigeren? Klik dan op de knop 'cookie-instellingen aanpassen'.

Meer informatie over ons cookie- en privacybeleid | Akkoord