Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op www.cmstool.nl. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en privacystatement.

Gebruik van de website
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Studio Prikkels met het samenstellen en onderhouden van deze website zorgvuldig gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Studio Prikkels niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Studio Prikkels garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Afname van een van de producten/diensten van Studio Prikkels via deze website garandeert u niet van resultaat, de resultaten verschillen per persoon. Studio Prikkels wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website nadrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten
Wanneer Studio Prikkels links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Studio Prikkels worden aanbevolen. Studio Prikkels aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Studio Prikkels niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Informatie gebruiken
Studio Prikkels behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio Prikkels of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor eigen persoonlijk gebruik.

Wijzigingen
Studio Prikkels behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer en privacystatement, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Toepasselijk recht
Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Gratis Proefles

Gratis Proefles

Ervaar nu zelf Studio Prikkels met een Gratis Proefles!

Lees meer
Lidmaatschapstest

Lidmaatschapstest

Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

meer informatie
EMS Training

EMS Training

Tijdens de training worden gedurende twintig minuten je spieren gestimuleerd door elektroden.

meer informatie
Start vandaag nog met prikkelen en boek resultaat!

Start vandaag nog met prikkelen en boek resultaat!

Al meer dan 50 jaar is deze ontwikkeling ook toegankelijk voor iedereen die sterker, strakker en fitter wil worden!

Lees meer

Door de trainingen bij Studio Prikkels zijn mijn klachten weg. Het fijne is dat ik ook duidelijk strakker in mijn vel zit.

Yvon
Yvon

Met ME kan ik nu sporten zonder mijn gewrichten te belasten en mijn gewicht onder controle houden.

Sonja
Sonja

Het ‘prikkelen’ beviel me zo goed dat ik voor de vele reizen een EMS travelset kocht.

Igor
Igor